Hoppa till innehåll

Quod scripsi, scripsi

De tre bilderna nedan sammanfattar min pandemi-vardag ganska bra: kontemplation (skogen), katarsis (ingenting slår black metal) och rekreation (juvelen bland strategispel – Magic).

Idag gick jag frilanskursen Samarbeta som frilans. Avgiften till Servicebolaget är nog den smartaste investering jag gjort sedan jag uppgraderade Spotify till duo.
På tal om Spotify så fick jag listan över mitt musikår för någon timme sedan: Pink Floyd intar förstaplatsen över lyssningstid (med största sannolikhet på grund av min besatthet av Final cut-albumet), Beatles kommer på andra plats (jag hade faktiskt gissat på vinst, det känns som att första halvan av året alternerat mellan deras album).
Det svenska doom/gothbandet Lake of tears kniper oväntat tredjeplatsen, i ärlighetens namn så lyssnade jag bara på dem under en intensiv fas i höstas (tunga melankoliska beats passar till regn och döda löv).
Den svenska drakhonan Tiamat ligger på fjärdeplats, faktiskt så hade hon passat bättre på en konstant tredjeplats med sin tidlösa psykedeliska metal och poesi.

Sist, men absolut inte minst: Manowar på femteplatsen. Detta heavy metal-band (med lika fenomenala låtar som deras image suger fenomenalt) trotsar alla försök till rangordning. Sångarens röst får höststormarna att blekna och sveper bort hela korthuset. Fuck the list.

För övrigt så deltog jag i en zoom-träning tidigare idag. Några vänner från lite här och var i Europa tränar tillsammans via videor på Youtube, oftast till en snubbe som kan göra omänskliga 300 burpees på 20 minuter.
Vi tävlar inbördes om vem som kan göra flest burpees, och det berättigar en ny lista här:

Vinnaren Antony: 236 st.
Tvåan Martin: 195 st.
Mike: 167 st.

Och sist, men absolut inte minst: undertecknad som drog fram likt en höststorm och fick hela korthuset att darra till talet – 75 st.

Fuck the list, nästa gång tar jag hundra (om jag mot förmodan överlever träningsvärken).

Lev väl!

/Pelle

KONTAKTA MIG om ni har nyhetstips, eller för att prenumerera på bloggen!

Jag sitter och skriver i skogen
Skogen
Metalalbum
Katarsis
Magic the gathering
Rekreation

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *