Det goda mörkret

Följ med på en resa genom en kidnappad missbrukares psyke, allt djupare ner i takt till att döden rycker närmare. Vansinnet fortsätter även efter att han lurat döden och tänder sin flammande hämnd över ett gängkontrollerat Malmö, i en nära framtid där staten tappat fattningen.

Peter påbörjar en resa som kommer att ta honom långt bortom civilisationens och förståndets gränser, ständigt sökande efter det allt starkare ljuset i fjärran och Fiendens undergång …

Håller upp romanen bakom ett träd

Klicka här eller på bilden för att komma till författarintervjun hos förlaget (BoD)

Dystopin över ett våldsmonopol i fritt fall

Det goda mörkret omslag

Bibliografi

“Det är diskbänksrealismen i kombination med fantasyelementen som kan få den här romanen utgiven. Språket flyter väldigt fint, dialogerna har perfekta tonträffar och det finns många passager som är rytmiska. Peter bär berättelsen med sin torra humor och sina nakna rädslor och känslor. Det är en klassisk hjälte, och en människa av kött och blod du har lyckats skriva fram.”

Maja Ljung, lektör

“Jag dödade hela gänget ja. Politikerna släpper ju ut galna vargar efter bara ett par år, någon måste avliva dom. Sparade dig. Och fortsatte spara. Vet inte riktigt …”

Peter, antihjälte