Hoppa till innehåll

Debutblogg

Hej!

Mitt namn är Per Lindahl. Detta är mitt första inlägg någonsin i vad jag hoppas kommer att bli en frekvent uppdaterad blogg.

Jag är 41 år, bor i Ystad och kommer från en brokig bakgrund, bland annat tog det tills jag fyllde 30+ innan jag ens utbildade mig till journalist. Efter året på Skurups Folkhögskola (och sommarjobbet på Trelleborgs Allehanda) insåg jag att det här med att skriva artiklar i kulsprutehastighet visserligen är kul, men att jag föredrar kvalitet framför kvantitet.

Så jag tog tjuren vid hornen och började frilansa, parallellt med att jag sjösatte projektet att skriva en roman. Min lätt tvångsmässiga vana trogen bestämde jag mig för att lära mig allting som har med författande och frilansjournalistik att göra innan jag satte igång, vilket ledde till otaliga frilanskurser, en heltäckande webbredaktörkurs och hemsidesbyggande med mera.

Men nu är romanen Det goda mörkret egenutgiven, och frilansandet har äntligen tagit fart. Jag pysslar för närvarande med ett par artiklar för Alkohol & Narkotika; min huvudinriktning är sociala frågor och beroende (vilket jag kan tacka min brokiga bakgrund för), både vad gäller författandet och frilansandet.

Lev länge och väl!

KONTAKTA MIG om ni har nyhetstips, eller för att prenumerera på bloggen!

porträttbild
lådor med böcker
stapel av böcker

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *